Mød Anne

Lighed En stærk selvstændighedskultur kombineret med ansvar for at tage hånd om andre. Dét er de værdier, jeg tager med ind i Folketinget. Jeg arbejder hårdt for, at der skal være lige muligheder til alle, der er klar til at yde deres bedste.


Jeg er vokset op på en gård i Hindborg, nordvest for Skive. Fra min tidlige barndom er jeg blevet præget af en stærk selvstændighedskultur med hårdt arbejde og virkelyst. Men også med værdierne om at rykke sammen i lokalsamfundet, og hjælpe dem, der er knap så heldigt stillede. Som at køre den ekstra omvej og samle de børn op, der ikke havde nogen til at køre dem til håndbold. Eller at skaffe en cykel i stand til nabodrengen, hvis forældre ikke havde råd.


Disse værdier har præget mit politiske virke, lige siden jeg som 17-årig blev aktiv i politik som formand for den lokale DSU-forening i Skive. Siden dengang har politik fyldt meget i mit liv, og jeg var blandt andet i en årrække dybt involveret i internationale solidaritetsprojekter i lande som Irak og Egypten, ligesom jeg var vicepræsident i den internationale sammenslutning af socialdemokratiske ungdomspartier (IUSY).


I mit civile liv har jeg en masteruddannnelse i erhvervsøkonomi (Msc. IBP). Jeg har dog arbejdet siden jeg var 13 år, og også ved siden af mine studier. Derfor er min erhvervserfaring bred og mit CV rummer alt fra kasseassistent og opvasker til kommunikationsrådgiver.


Når jeg skal slappe af foregår det helst i hyggeligt samvær med familie, venner eller min søde kæreste. Derudover kan jeg godt lide at løbe, og så er jeg lidt af en rejseentusiast.